Menu’s toevoegen en aanpassen

Om de menu’s van uw website aan te passen navigeert u in de zijbalk allereerst naar het kopje Weergave, hieronder vindt u de optie Menu’s. Nadat u hier op heeft geklikt verschijnt aan de rechterkant een overzicht van het hoofdmenu van uw website.

Het kan zijn dat uw website meerdere menu’s heeft. Om een ander menu aan te passen dan het hoofdmenu kunt u op het tabblad Locaties Beheren klikken om het desbetreffende menu te selecteren.

De “menustructuur” toont het huidige menu van uw website. Wilt u nieuwe pagina’s, berichten of aangepaste links toevoegen aan uw menu. Dan kunt u deze links van de “menustructuur” selecteren. Door vervolgens op Aan menu toevoegen te klikken verschijnt de nieuwe optie in de menustructuur. Nu kunt u de volgorde aanpassen door het object naar de gewenste positie te slepen, ook kunt u de naam of weergave van het menu-item aanpassen door op het pijltje aan de rechterkant van het menu-item te klikken (zie afbeelding).

1
2
3
Menu's aanpassen in Wordpress

Zodra u tevreden bent met de nieuwe menu-structuur klikt u op Menu opslaan om het menu bij te werken. Vanaf dit moment is het nieuwe te bezichtigen via uw website.

Stap 8 >> Widgets