Pagina’s Wijzigen

Nadat u bent ingelogd op uw website klikt u in de zijbalk op het kopje Pagina’s. Aan de rechterkant verschijnt nu een overzicht van de huidige pagina’s van uw website. Door op de naam van de pagina te klikken wordt u doorgestuurd naar de bewerker.

Hier ziet u de inhoud van de pagina en kunt u deze naar eigen wens aanpassen door de toevoeging van nieuwe elementen of door de huidige elementen aan te passen.

Om een element in de pagina aan te passen kunt u simpelweg op het desbetreffende element klikken. Vervolgens verschijnt er een pop-up waarin u het element naar wens kunt aanpassen. Elk element heeft zijn eigen aanpassingsscherm. Hieronder ziet u het aanpassingsscherm van twee veelvoorkomende elementen, respectievelijk: Tekstblok en Afbeelding.

Over het algemeen spreken de elementen redelijk voor zichzelf en wordt er in het aanpassingsscherm uitleg gegeven over de verschillende opties van het element. In de video Pagina’s wordt er van een aantal populaire items getoond hoe u deze gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Nadat u het element heeft aangepast klikt u op opslaan. Nu ziet u de wijzigingen terug in de bewerker, wilt u de wijzigingen definitief maken dan kunt u rechts bovenin klikken op bijwerken. De wijzigingen worden nu doorgevoerd en zijn terug te zien op uw website.

Komt u er onverhoopt toch niet uit? Dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

Stap 5 >> Berichten Schrijven